If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прав си колега. То имало уширение на самоа ктализатор. Там е Ф60. Дължината на катализатора я измерих 53см Дебелината му 155мм. Височината от центъра на тръбата до горе до ламарината на купето е 85 мм. Сега се чудя какво гърне да взема. на Ф90 или на Ф125. 400 см дълги са и двете.
Някой да има наблюдения? С кое ще е по-тихо? С по-дебелото или с по-тънкото?
Незнам аз слагах май беше или ф75 или 90 но после го махнах,че много бучеше и сега съм с тръба на ф63 и не бръмчи много.И дай няква снимка на тия гърнета да видя за какви става на въпрос.Моето беше обикновенно резонаторно за 30 лв.
Незнам аз слагах май беше или ф75 или 90 но после го махнах,че много бучеше и сега съм с тръба на ф63 и не бръмчи много.И дай няква снимка на тия гърнета да видя за какви става на въпрос.Моето беше обикновенно резонаторно за 30 лв.
Моето беше такова,но може да бе малко по-късо.С оригиналното гърне само друг накрайник му сложих и направо разцепваше.Извънградско неможеше да се кара.Махнах ги и двете като на средното тръба отзад ферариста ми подари едно и готово-поуспа се.
Ем, сложих го днес резонатора. Май никаква разлика не усещам. Нито във звук, нито в мощност. Същата си е май или поне не мога да я усетя. Може би на по-високите предавки има повече мощност в ниските, но може и да си въобразявам. Днес е студено времето и е нормално. Катализатора ми е чист иначе и ще си го пазя сега
Та който мисли да го маха това е резонатора. От ем комплект - Ф55 на тръбата, Ф90 на гърнето и дължина 400 на гърнето.
Само на празен ход като че ли звука е една идея по-плътен когато е студен мотора, но е едва забележима разликата. В движение си е както преди.
Comment